Bjud in Rafiki till skolan!

Vi har lång erfarenhet av att prata värdegrundsfrågor, global utveckling och barnkonventionen med elever i låg- och mellanstadiet.
Boka ett skolbesök så håller vi lektioner för dina elever. Eller fortbildning för pedagogerna på skolan.
Du kan också beställa överexemplar av Rafikis tidning.

Rafikis tidning

Rafikis tidning ger dina elever underlag för samtal om globala målen och barnkonventionen. Den innehåller barns berättelser, notiser, quiz, lekar, recept med mera.

Berättelserna i tidningen tar på ett enkelt sätt upp barns vardag runt om i världen och visar likheter trots ojämlika villkor.

I och med utgången av 2021 upphör vi med den tryckta tidningen. Istället satsar vi ännu mer på våra e-lektioner och besök på skolorna.

Men, vi har en hel del överexemplar av tidningen i våra lager. Därför kan du nu beställa valfria nummer helt gratis. Passa på!

Beställ genom att fylla i formuläret nedan.

Provläs tidningarna på rafiki.se

  Enstaka tidningar, när vi inte har kampanj:
  1 tidning, 20: –
  10 tidningar, 100: –
  30 tidningar, 200: –
  100 tidningar 500: –

  Din beställning

  Beställning

  Ska faktura skickas till leveransadressen?

  5 + 13 =

  Nyhetsbrev

  Prenumerera på Rafikis nyhetsbrev för att få reda på när nya lektioner, tidningar och annat lektionsmaterial dyker upp.

  Nyhetsbreven skickas ut omkring 4 gånger per år och vid speciella tillfällen. Vi registrerar dina uppgifter enligt GDPR och det är enkelt att avsluta din prenumeration om du skulle vilja det. 

  Ja, jag vill gärna ha Rafikis nyhetsbrev

  Fortbildning för pedagoger

  I samband med skolbesök, studiedagar eller personalmöten samlar vi skolans pedagoger för att inspirera er i hur ni kan jobba med dessa frågor på er skola.

  Passa på att ställa era frågor om global utveckling och barnkonventionen liksom hur man slår hål på myter, hittar likheter och ökar förståelsen för andra barns verklighet.

  Förfrågan om fortbildning

  4 + 14 =

  Skolbesök

  Vi träffar klassen och jobbar med dem utifrån ett tema som passar in i er undervisning och tar med eleverna på Rafikis äventyr där de möter kompisar från världens hörn.

  Innan besöket får ni material att jobba med före och efter. Under besöket visar vi bilder från våra egna resor, pratar om barns rättigheter och visar exempel på att barn, trots olika villkor, har mycket gemensamt.

  En dag kostar 2000 kronor och då kan vi träffa flera klasser eller delta på temadagar. I samband med skolbesöket samlar vi gärna skolans pedagoger för att ge tips på hur ni kan jobba vidare med ämnet.

  Boka skolbesök

  7 + 1 =