Bjud in Rafiki till skolan!

Vi har lång erfarenhet av att prata värdegrundsfrågor, global utveckling och barnkonventionen med elever i låg- och mellanstadiet.
Boka ett skolbesök så håller vi lektioner för era elever. Eller fortbildning för pedagogerna på skolan. Du kan beställa enstaka nummer av Rafikis tidning.

Rafikis tidning

Rafikis tidning ger dina elever underlag för samtal om globala målen och barnkonventionen. Den innehåller barns berättelser, notiser, quiz, lekar, recept med mera.

Berättelserna i tidningen tar på ett enkelt sätt upp barns vardag runt om i världen och visar likheter trots ojämlika villkor.

Du kan beställa enstaka nummer. Priserna är inklusive moms, porto och frakt. Betalning sker mot faktura. 

Provläs tidningen på rafiki.se

  Priser tidningar
  1 tidning, 20: –
  10 tidningar, 100: –
  30 tidningar, 200: –
  100 tidningar 500: –

  Flyttkampanj: Just nu kan du beställa tidningar kostnadsfritt från oss. Vi flyttar vårt lager i mars så passa på!  

  Din beställning

  Välj tidningsutgåva

  Ska faktura skickas till leveransadressen?

  14 + 4 =

  Nyhetsbrev

  Prenumerera på Rafikis nyhetsbrev för att få reda på när nya lektioner, tidningar och annat lektionsmaterial dyker upp.

  Nyhetsbreven skickas ut omkring 4 gånger per år och vid speciella tillfällen. Vi registrerar dina uppgifter enligt GDPR och det är enkelt att avsluta din prenumeration om du skulle vilja det. 

  Ja, jag vill gärna ha Rafikis nyhetsbrev

  Fortbildning för pedagoger

  I samband med skolbesök, studiedagar eller personalmöten samlar vi skolans pedagoger för att inspirera er i hur ni kan jobba med dessa frågor på er skola.

  Passa på att ställa era frågor om global utveckling och barnkonventionen liksom hur man slår hål på myter, hittar likheter och ökar förståelsen för andra barns verklighet.

  Förfrågan om fortbildning

  13 + 15 =

  Skolbesök

  Vi träffar klassen och jobbar med dem utifrån ett tema som passar in i er undervisning och tar med eleverna på Rafikis äventyr där de möter kompisar från världens hörn.

  Innan besöket får ni material att jobba med före och efter. Under besöket visar vi bilder från våra egna resor, pratar om barns rättigheter och visar exempel på att barn, trots olika villkor, har mycket gemensamt.

  En dag kostar 2000 kronor och då kan vi träffa flera klasser eller delta på temadagar. I samband med skolbesöket samlar vi gärna skolans pedagoger för att ge tips på hur ni kan jobba vidare med ämnet.

  Boka skolbesök

  7 + 7 =